Lediga jobb, Specialistläkare med medicinskt ansvar, Nuklearmedicin (SPECT/CT & PET/CT)

Specialistläkare med medicinskt ansvar, Nuklearmedicin (SPECT/CT & PET/CT)

Röntgen Jönköping

Nu startar vi en helt ny enhet där röntgen och nuklearmedicin möts och vi söker två specialistläkare varav en som medicinskt ansvarig. Vi kommer 2017 att installera en PET/CT och minst en SPECT/CT, i nya lokaler på Länssjukhuset Ryhov.

Vi söker

Vi är i behov av två läkare med specialistkompetens inom röntgen eller klinisk fysiologi och tilläggspecilialist inom nuklearmedicin. Tidigare erfarenheter av PET/CT, strålskyddsarbete och radiologisk ledningsfunktion (RLF) är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av chefs-eller ledningsuppdrag inom hälso-sjukvård, men avsaknad av detta utgör inget hinder. Tillträde 1 feb eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Välkommen till en förändrings- och utvecklingsinriktad arbetsplats. Vi är ett bra gäng som trivs bra på jobbet, och vi vill ge våra patienter och remittenter bästa möjliga bemötande och service. För din personliga utveckling så erbjuder vi både interna och externa utbildningar. Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter.

Det här får du arbeta med

Som specialist hos oss kommer du att delta i såväl akut som elektivt arbete inom samtliga delar av vår verksamhet, genomföra ronder, handleda våra ST-läkare och erbjudas fortbildning kontinuerligt. Vi har ett mycket gott samarbete med vårt universitetssjukhus i Linköping. Tillsammans med områdeschefen kommer du som medicinskt ansvarig för området arbeta mot remitterande kliniker. Inom ett nytt område som är under snabb utveckling får du stora möjligheter att påverka hela din blivande arbetsplats.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med de arbetsuppgifter som ingår bör du kunna arbeta processinriktat med fokus på patientens resa genom vården. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga eftersom du kommer att ha tät kontakt med kollegor, remittenter och kunder. Vi tror att du har förmågan att arbeta målinriktat med fokus på resultat och kvalité. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Att motivera och inspirera medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling ser du som utmanande och inspirerande.

Detta värderar vi högt

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider. Vi arbetar också mycket med att vara en attraktiv arbetsplats både för våra nuvarande och framtida medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen med dina frågor till verksamhetschef röntgen, Oskar Löfgren 036-322438. Vi ser fram emot din ansökan senast den 5 februari. Facklig representant för läkarförbundet är Erik Baubeta Fridh 036-329233. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare med medicinskt ansvar, Nuklearmedicin (SPECT/CT & PET/CT) Tillbaka till lediga jobb