Lediga jobb, Överläkare

Överläkare

Klinisk Fysiologi/Jönköping

Klinisk Fysiologi utför patientnära diagnostik inom ett brett verksamhetsområde. Vi utreder patienter med kända eller misstänkta kardiovaskulära-, respiratoriska- och onkologiska- sjukdomar mm. Enheten är ackrediterad av SWEDAC. Vid enheten arbetar 6 läkare, 33 biomedicinska analytiker och 6 läkarsekreterare. Nu söker vi ytterligare en medarbetare!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i klinisk fysiologi eller närliggande specialitet såsom kardiologi etc. Gärna med erfarenhet av kardielldiagnostik, ffa UKG, TEE och GUCH. Du erbjuds en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. B-körkort är ett krav då vi bedriver verksamhet på samtliga vår tre akutsjukhus i länet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig

Ett omväxlande, stimulerande och självständigt arbete i en verksamhet som ständigt arbetar mot förbättring. Du kommer erbjudas en ledarroll där du får skapa engagemang och delaktighet samt förse teamet med befogenheter för att nå verksamhetens mål. Ett intresse bör finnas av att utveckla verksamheterna inom ffa MR- hjärta, och/eller inom kärldiagnostik.

Det här får du arbeta med

Ditt arbetsinnehåll kan anpassas efter din egen kompetens och intresse. Vid Klinisk fysiologi i Jönköpings Län, bedrivs traditionell klinisk fysiologisk, nukleärmedicinsk och neurofysiologisk diagnostik. Vid enheten finns ett djupt intresse för forskning med ett flertal pågående projekt bl.a. i ekokardiografi, kärlfysiologi och kronisk obstruktiv lungsjukdom. Vi jobbar med avancerade preoperativa utredningar av VOC, men även GUCH, TEE med mera. I arbetet ingår även kontakt med slutenvård, öppenvård samt privata aktörer inom vårdsektorn.

För att du ska trivas hos oss

Arbetar du självständigt, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är duktig på att kommunicera, har ett professionellt förhållningssätt och behåller lugnet i pressade situationer. Du arbetar strukturerat, ser helheten och agerar utifrån verksamhetens bästa.

Detta värderar vi högt

Vi uppfyller högt ställda krav på undersökning- och svarskvalitet, teknisk kvalitet och organisation. Därför är vi stolta över att klinisk fysiologi är ackrediterad enligt den internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa verksamhetschef, Patrik Skogward, 036-32 34 05, Facklig företrädare för läkarförbundet, Thomas Elvesjö, 070 7608950.

Sista ansökningsdag är 2017-01-22 Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare Tillbaka till lediga jobb