Lediga jobb, ST-läkare

ST-läkare

Klinisk fysiologi/Jönköping

Klinisk Fysiologi utför patientnära diagnostik inom ett brett verksamhetsområde. Vi utreder patienter med kända eller misstänkta kardiovaskulära-, respiratoriska- och onkologiska- sjukdomar mm. Enheten är ackrediterad av SWEDAC. Vid enheten arbetar 6 läkare, 33 biomedicinska analytiker och 3 läkarsekreterare. Nu söker vi efter en ST-läkare som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker

Dig som är legitimerad läkare med erfarenhet av diagnostisk verksamhet. Önskvärt är ett forskningsintresse. Du erbjuds en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav då vi bedriver verksamhet på samtliga vår tre akutsjukhus i länet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig

Ett omväxlande, stimulerande och självständigt arbete i en utmanande verksamhet. Du erbjuds ett ansvarsfullt arbete som bidrar till ständig utveckling.

Det här får du arbeta med

Som läkare har du daglig patientkontakt och arbetar i team med kompetenta biomedicinska analytiker. Ditt ansvar är att tolka patientens besvär utifrån undersökningsfynden och svara ut mot remittenterna. Du får arbeta med högkvalitativa undersökningsmetoder, till exempel arbetsprov, lungfunktion och ultraljud på hjärta och kärl. I arbetet ingår även kontakt med slutenvård, öppenvård samt privata aktörer inom vård sektorn.

För att du ska trivas hos oss

Är du en lugn, trygg och stabil läkare. Du arbetar självständigt, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är duktig på att kommunicera, har ett professionellt förhållningssätt och behåller lugnet i pressade situationer. Du arbetar strukturerat, ser helheten och agerar utifrån verksamhetens bästa. Du ska även ha ett intresse av att utveckla din förmåga till att bli framtidens diagnostiker inom området klinisk fysiologi.

Detta värderar vi högt

Vi uppfyller högt ställda krav på undersökning- och svarskvalitet, teknisk kvalitet och organisation. Därför är vi stolta över att klinisk fysiologi är ackrediterad enligt den internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa verksamhetschef Patrik Skogward, 036-32 34 05, facklig företrädare för Läkarförbundet, Thomas Elvesjö, 070 7608950.

Sista ansökningsdag är 2017-01-22. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb