Lediga jobb, Verksamhetschef

Verksamhetschef

Öron- näs- halskliniken, Region Jönköpings län

Vill du utveckla och driva en verksamhet i framkant? – Då ska du söka jobbet som verksamhetschef hos oss!

Vi söker

Vi söker en verksamhetschef till Öron- näs- halskliniken i Region Jönköpings län. Uppdraget är ett förordnande om fyra år, med möjlighet till förlängning. Grunden för tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tror att du är läkare, gärna med specialistkompetens inom öron-, näs- och halssjukdomar eller att du har en annan lämplig högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som chef eller leda komplexa organisationer. Då verksamheten finns i Eksjö, Jönköping och Värnamo krävs det att du har körkort.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst där du får möjlighet att forma och leda den relativt nybildade länskliniken till nya mål. Kliniken ligger idag i framkant vad det gäller poliklinisering, medicinska resultat och personcentrerade arbetsätt. Som verksamhetschef är du underställd sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård. I ditt uppdrag förväntas du vara delaktig i att utveckla och ta ansvar för verksamhetsområdet i sin helhet.

Det här får du arbeta med

Som verksamhetschef skapar du förutsättningar för att chefer och medarbetare ska kunna bedriva god vård och nå uppsatta mål. Du är chef över fyra chefer, inkl. bitr. verksamhetschef, samt för ca 25 läkare. Du driver klinikens utveckling framåt och tillsammans med chefer och medarbetare verkar ni för att vara en attraktiv arbetsgivare.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i tjänsten som verksamhetschef tror vi att du som person är initiativtagande, kvalitetsmedveten och har ett positivt förhållningsätt. Eftersom det dagligen sker samarbete med andra är det viktigt att du trivs med det och att du har en förmåga att se helheten i olika situationer. Som ledare är det också viktigt att du har en fallenhet för att leda och motivera andra att arbeta mot verksamhetens mål genom delaktighet och engagemang.

Detta värderar vi högt

Hos oss är det viktigt med goda medicinska resultat, att ha ett personcentrerade arbetsätt men också forskning och möjlighet för våra medarbetare att förverkliga idéer om utveckling och driva förbättringsarbete.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor är du välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Birgitta Lagerqvist, tel. 072-530 89 94 eller HR-chef Hans Dahlberg 036-32 11 75. Fackliga företrädare är Kerstin Arvidsson, Kommunal; Jan Wallqvist, Läkarföreningen; Stefan Lundå, SACO; Helene Hill, Vision och Anna Åman, Vårdförbundet. Fackliga företrädare nås via Regionens kontaktcenter 010-241 00 00.Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan senast 25 januari 2017.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet som Verksamhetschef Tillbaka till lediga jobb