Lediga jobb, Psykolog

Psykolog

Psykosmottagningen, Psykiatriska kliniken, Värnamo sjukhus

Vill du bli ny medlem i vårt välfungerande psykosteam och arbeta med specialistpsykiatri för våra svårast sjuka patienter?

Vi söker

Legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av arbete Inom psykiatrin. Heltidstjänst och tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Din arbetsplats är vid psykosmottagningen, Värnamo sjukhus. Det är bra om du har körkort för bil.

Vi erbjuder dig

Ett givande arbete i ett välfungerande arbetsteam med bra samarbetsklimat och stimulerande klimat för lärande. Vi har ett gott förhållande till våra patienter, jobbar i framkant med psykosprocessen där ökad kunskap hos patienten och dess närstående är en av våra framgångsfaktorer.

Det här får du arbeta med

  • Utredning
  • Behandling
  • Hembesök
  • Samarbete såväl internt som med vårdgrannar
I ditt arbete hos oss möter du våra svårast sjuka patienter med neuropsykiatriska och psykossjukdomar där vi arbetar för att undvika slutenvård och ha fokus på det friska. Vi har stort fokus på friskvård och somatisk hälsa för våra patienter, med ett väl inarbetat arbetssätt.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är en person som är van att arbeta självständigt och tar ansvar och initiativ för att nå resultat. Du är lugn och kontrollerad i pressade situationer och kan fokusera på det väsentliga. Du är en god lyssnare och har empatisk förmåga, samt arbetar bra med andra människor där du värdesätter olikheter. Ett gott bemötande är viktigt för dig och du är lyhörd för andras behov. Du kan lätt anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring.

Detta värderar vi högt

I psykiatriska klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål: ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård, byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet, så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård.”

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om vad arbetet innebär är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Kajsa Ekholm, tel 070-3712406. Facklig företrädare SACO Sven Kronberg, tel Sista ansökningsdag är den 23 jan 2017. Välkommen med din ansökan. Ansökningarna handläggs löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb