Lediga jobb, Distriktssköterska

Distriktssköterska

Rosenhälsans vårdcentral

Välkommen att söka jobb hos oss!

Vi söker

På grund av pensionsavgång söker vi nu en distriktssköterska, som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidarutbildning till distriktssköterska. Du får gärna ha erfarenhet av primärvård och det är en fördel om du har diabeteskompetens och/eller intresse/erfarenhet av hälsosamtal med migranter.

Vi erbjuder dig

  • Tillsvidareanställning på heltid
  • Möjlighet till egen planerad mottagning inom spetskompetens
  • Snygga fräscha lokaler i en trivsam arbetsmiljö
  • Individuell kompetensutveckling

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter blir varierande och kommer att bestå av telefonrådgivning och arbete på några av våra mottagningar. Det kan till exempel vara SOL-mottagning (sjuksköterske- och läkarbaserad mottagning), SIM-mottagning (sjuksköterskebaserad infektionsmottagning) och öppen distriktssköterskemottagning. Möjlighet finns att ha en egen planerad mottagning med spetskompetens. Vi är öppna för att ta tillvara dina kunskaper och önskemål.

Arbetet är främst förlagt till dagtid men viss tjänstgöring på jourcentralen förekommer.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienten bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga, är flexibel och har ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare känner att du får utvecklas hos oss och att du har inflytande och kan påverka din arbetsdag. Vår arbetsplats ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Birgitta Karlsved, tfn 036-32 96 86. Facklig företrädare för vårdförbundet är Eva Georgsson, tfn 036-32 56 45.

Sista ansökningsdag är den 27 januari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb