Lediga jobb, Logoped

Logoped

Habiliteringscentrum

Vi grundar vårt arbete i alla människors lika värde. Vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi engagerar oss för att göra skillnad i människors vardag. Delar du vår vision? Är du dessutom logoped? Sök dig då till oss på Habiliteringscentrum i Jönköping! Vi är nu i behov av förstärkning av en logoped till vårt neuropsykiatriska team för barn.

Vi söker

En logoped med ett intresse av att arbeta med fokus på förskolebarn. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med barn med funktionsnedsättning samt alternativ kompletterande kommunikation (AKK). Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2017-02-01. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En chans att göra skillnad i människors liv. Vi arbetar i tvärprofessionella team där du som logoped får bidra med din yrkesspecifika kompetens för att hjälpa människor i sin vardag. Hos oss är nyckeln till kvalitet ett gott samarbete kombinerat med en god kommunikationsförmåga. Du måste på ett tydligt sätt kunna ta emot och fördela information i tal samt i skrift. Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling samt regelbundna yrkesträffar med kollegor.

Det här får du arbeta med

Som logoped hos oss arbetar du personcentrerat och ser det enskilda barnet och dess familj. Du ansvarar för olika bedömningar och behandlingar vilket innebär olika former av kartläggning av förmåga till aktivitet och delaktighet. Detta sker huvudsakligen genom rådgivning och träning. Arbetet utförs i team bestående av arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, läkare, psykologer, sjukgymnaster, sjuksköterskor, specialpedagoger och vårdadministratörer. Vidare innebär arbetet olika informations- och utbildningsinsatser till familjer och närstående, samt information till och samverkan med andra samhällsorgan angående enskildas och gruppers behov.

För att du ska trivas hos oss

Bör du kunna arbeta strukturerat där du hela tiden ser till det större perspektivet och utgår från verksamhetens bästa. Vi möter varje dag människor i olika situationer och med olika förutsättningar vilket gör att du måste kunna sätta dig in i dessa människors perspektiv och skapa en förståelse för deras situation.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef, Mårten Ärlig, 036-32 43 35 Logoped, Karin Åkesson, 036-32 43 88 Logoped, Anna Andreassen, 036-32 43 92 Facklig företrädare för SACO, Karin Åhlin, 036-32 43 22

Intervjuer och urval kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-02-12. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Logoped Tillbaka till lediga jobb