Lediga jobb, Kurator

Kurator

Specialistpsykiatriska Öppenvården

Psykiatriska kliniken står inför spännande utmaningar! Vi söker dig som vill vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete och att forma vår framtida verksamhet.

Vi söker

Dig som är utbildad socionom med några års erfarenhet, gärna inom psykiatrisk vård. Du har goda kunskaper gällande lagar och föreskrifter för hälso- och sjukvård och psykiatri. Tjänsten är en tillsvidare anställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett varierat arbete med stimulerande, utvecklande och komplexa arbetsuppgifter i ett öppet och positivt klimat. Som kurator hos oss får du arbeta i tvärprofessionella team och det finns även goda möjligheter till nära samarbete med kuratorskollegor då flera finns placerade nära. Som kurator har du regelbunden handledning och yrkesträffar.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta självständigt med planering och genomförande av psykosocialt behandlingsarbete med enskilda personer och/eller grupper. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ. I arbetet ingår även många kontakter med samverkanspartners utanför sjukvården som t ex kommun, Försäkringskassa och Arbetsförmedling. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av arbetsterapeut, psykolog, läkare, sjukgymnast, sjuksköterska och vårdadministratör.

För att du ska trivas hos oss

Har du ett professionellt förhållningssätt, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar självständigt och strukturerat, har god självinsikt, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt och är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Camilla Lind, tfn 036-323353. Facklig företrädare för SACO är Irené Tengberg Herrstedt, tfn 036-324464.

Sista ansökningsdag är 2016-12-05.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb