Lediga jobb, Psykolog

Psykolog

Specialistpsykiatriska öppenvården samt Remiss och bedömningsenheten

Vill du gå till arbetet och känna dig betydelsefull och arbeta med engagerade och framåtsträvande kollegor i tvärprofessionella team?

Vi söker

Dig som är legitimerad psykolog, gärna med några års erfarenhet. Två av tjänsterna är med placering i specialistteam. Den ena tjänsten är en kombinationstjänst där 50 % av arbetet är förlagt på klinikens Remiss-och bedömningsenhet kombinerat med 50% på ett av våra specialistteam. Tjänsterna är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete i en verksamhet som satsar långsiktig. Genom att skapa goda möjligheter att delta i verksamhetens utveckling arbetar vi för att vara en lärande organisation, där förbättringsarbetet är en del i det vardagliga arbetet. Vi erbjuder också goda möjligheter till vidareutbildning och handledning. Våra arbetsplatser genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter.

Det här får du arbeta med

Psykologiskt utredningsarbete, diagnostik samt behandlingsarbete både enskilt och i grupp. Det innebär till exempel arbete med strukturerade helhetsbedömningar och kartläggningar av psykiatrisk problematik samt bedömning av behov och insatser. En viktig del i arbetet är att med hjälp av kliniska bedömningar och psykologiska testmetoder utreda och diagnostisera patienter. Du kommer att arbeta i tvärprofessionellt team.

Remiss-och bedömningsenheten är en relativt nystartad mottagning. Enheten tar emot alla icke-akuta nyanmälningar och slussar därefter patienten vidare. Enheten har en klar vision som bygger på teamsamarbete där förbättringsarbete och utvärdering sker kontinuerligt. En viktig del av arbetet är samarbetet med interna och externa vårdgrannar, myndighetskontakter som t ex kommun, Försäkringskassa och Arbetsförmedling.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet. För arbetet krävs en god analytisk och problemlösande förmåga. Du har ett professionellt förhållningssätt, behåller lugnet i stressade situationer, är trygg i dig själv och har god självinsikt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa enhetschef Camilla Lind 036-32 33 53 eller vårdenhetschef Marianne Busk 036-32 00 08.

Sista ansökningsdag är den 20 december. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb