Lediga jobb, Sjuksköterska

Sjuksköterska

Dialysen på Höglandssjukhuset

Vi söker

Till dialysen söker vi nu sjuksköterskor med intresse för dialyssjukvård!

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda både tillsvidare- och tidsbegränsad anställning på heltid eller sysselsättningsgrad enligt önskemål. Vår mottagning är öppen måndag, onsdag, fredag 6:45-20:00 och tisdag, torsdag, lördag 6:45-15:30. Vi tillämpar önskeschema. Vi kommer att erbjuda dig en arbetsplatsnära introduktion inom dialyssjukvård.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska är att utföra och planera individanpassad dialysbehandling. Inom enheten arbetar vi i team, sjuksköterska, undersköterska, läkare och andra specialiteter. Ditt arbete består även av dokumentation i Cosmic och hantering av medicintekniskt utrustning. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård vilket innebär att information är en mycket viktig del i ditt arbete liksom kontakt med närstående.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sjuksköterskearbete, gärna dialyserfarenhet. Då du kommer att hantera medicinteknisk utrustning ser vi att du är tekniskt intresserad. Du är trygg i din roll som sjuksköterska, tar ansvar för ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt läggs vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och god tillgänglighet.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Camilla Nilsson, tfn:0381-334305. Facklig representant för Vårdförbundet är Adriana Altonchi, tfn:0381-335000 (vxl). Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Sista ansökningsdag är 2017-01-31.

Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb