Lediga jobb, Vårdadministratör

Vårdadministratör

Bankeryds vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Vill du ha roligt på jobbet? Tycker du det är viktigt med flexibilitet och delaktighet? Fundera noga på vårt erbjudande!

Vi söker

Dig som har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom språk och medicinsk dokumentation. Kodningsutbildning, IT-kunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde 1 april eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Du kommer att vara en av mottagningens fyra vårdadministratörer . Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, receptionsarbete, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter. Vårdadministratörerna har en viktigt kontrollfunktion i flera av våra system och utifrån de kunskaper du har kommer arbetsuppgifter att fördelas i gruppen. För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss har du förmåga att strukturera och planera. En naturlig del i arbetet är att jobba nära över yrkesgränser med service och utveckling. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter och förändringar. Verksamheten är i ständig utveckling där du som vårdadministratör, tillsammans med övriga yrkeskategorier, har en viktig roll.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter bemötande med patienten i fokus och en positiv attityd till ditt arbete medverkar till en god stämning i gruppen.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Gunilla Magnusson, 036-323805 eller vårdadministratör Marika Janson, 32 38 26. Facklig företrädare för Vision Christina Flodin 036-32 21 72.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 23 januari 2017. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb