Lediga jobb, Folkhälsoutvecklare/Statistiker

Folkhälsoutvecklare/Statistiker

Folkhälsa och sjukvård

Vi söker

Folkhälsoutvecklare med kompetens inom enkätmetodik och statistisk analys.

Vi erbjuder dig

Du kommer att ingå i sektionen Folkhälsa som är en del av avdelningen Folkhälsa och sjukvård på Regionledningskontoret i Jönköping. Det är ett vikariat till och med 30 september 2017.

Det här får du arbeta med

Som folkhälsoutvecklare arbetar du både lokalt och länsövergripande. Arbetet är självständigt, men sker även tillsammans med andra i team. Det finns ett särskilt behov av kompetens inom enkätmetodik och statistisk analys.

I dina arbetsuppgifter ingår att

  • Strategiskt planera, genomföra och analysera befolkningsundersökningar
  • Stödja och utveckla lokalt och länsövergripande folkhälsoarbete inom prioriterade områden.
  • Medverka i teambaserat utvecklingsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Akademisk examen inom folkhälso-, samhälls-, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning, gärna med inriktning mot statistik. Du har god kommunikativ förmåga, är analytisk, strukturerad och noggrann. Du har förmåga att arbeta med flera områden och uppgifter parallellt, gillar att ta initiativ, är kreativ och driver gärna sakfrågor framåt. Du kan arbeta självständigt men är även bra på att samverka med andra yrkeskategorier.

Detta värderar vi högt

God erfarenhet av strategiskt arbete inom ovan nämnda områden är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 25 januari. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta folkhälsochef Jesper Ekberg, 0722-46 86 88. Facklig företrädare för SRAT är folkhälsoutvecklare Mattias Jonsson, 036-32 41 89. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Folkhälsoutvecklare/Statistiker Tillbaka till lediga jobb