Lediga jobb, Undersköterska

Undersköterska

Patologilaboratoriet

Patologilaboratoriet i Jönköping söker en undersköterska.

Vi söker

En undersköterska med grundläggande kunskaper i anatomi och medicinsk terminologi för en tillsvidaretjänst med start 2017-04-18. Erfarenhet från arbete inom vården är önskvärt. Meriterande är också en vana att arbeta i Cosmic och Ros. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En ansvarsfull roll i en verksamhet där helheten inom sjukvården står i fokus. Här får du möjlighet att använda din energi och ditt engagemang för att bidra till att de medicinska behoven utförs snabbt och korrekt.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på patologilaboratoriet sköter du uppackning, desinfektion av laboratorieinstrument och kodning samt registrering av inkommande vävnads- och cellprover. Du ansvarar för tvätt, förråd och kök samt visst arkivarbete. Möten och telefonkontakt med kunder kommer vara en del av vardagen vilket kräver ett serviceinriktat arbetssätt och ett professionellt bemötande.

För att du ska trivas hos oss

Bör du kunna arbeta strukturerat och fungera bra i samarbete med andra. Du och dina kollegor arbetar varje dag kvalitetsmedvetet och målinriktat för att nå snabba och korrekta resultat.

Detta värderar vi högt

Laboratoriemedicin arbetar för att ha korta och stabila svarstider med hög kvalitet. Vår verksamhet präglas av regionens grundläggande värderingar med fokus på kundorientering, processorientering och ständiga förbättringar

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef, Maria Kullman, 036-322458 Facklig företrädare Kommunal, Carina Sjögren, 010 442 8266

Sista ansökningsdag är 2017-01-27. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb