Lediga jobb, Sjuksköterska, natt

Sjuksköterska, natt

Akutmottagningen, Länssjukhuset Ryhov

Om du tycker om snabba växlingar i arbetstempo, stor variation i arbetet, gillar att arbeta tvärprofessionellt och vill utvecklas i din yrkesroll, då kommer du att trivas hos oss!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst, natt, 75 %, tjänstgöringsgrad kan diskuteras, med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel. Vi tillämpar önskeschema och vid ren nattjänstgöring får du arbetstidsförkortning (34 h/vecka) enligt avtal samt ett nattillägg på 3 000 kronor utöver grundlönen. Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med

Akutmottagningen erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Vi omhändertar, diagnostiserar, behandlar och vårdar patienter vid akut sjukdom och olycksfall. Vi har årligen cirka 50 000 patienter. Arbetet är varierande och vårdintensivt med ett snabbt patientflöde och mycket egenansvar. Du har en arbetsledande funktion. Som sjuksköterska på akutmottagningen skall du bedöma patientens prioriteringsgrad och behov av vård. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information, liksom kontakt med närstående är en mycket viktig del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska. Eftersom vi har en komplex verksamhet är det en fördel om du har jobbat ett antal år inom akutsjukvård. Du är trygg, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du är flexibel och kan lätt ställa om till ändrade omständigheter. Du har lätt för att samarbeta och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är full verksamhet även nattetid fast med lägre personalbemanning än dagtid, vilket innebär att du som sjuksköterska hos oss förväntas kunna arbeta självständigt och ta egna snabba beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På akutkliniken arbetar vi i team och får varje dag nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa. Vi möter patienter i alla åldrar och varje individ är helt unik. Vi strävar alltid efter god och säker vård samt att ge ett professionellt bemötande.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Therese Gustafsson, 036-32 26 55 eller biträdande vårdenhetschef Lotta Lindberg, 036-32 26 56. Facklig företrädare för vårdförbundet är Carina Högberg, 036-32 26 70. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 25 januari 2017. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska, natt Tillbaka till lediga jobb