Lediga jobb, Sommarjobb servicepersonal

Sommarjobb servicepersonal

Närservice, Eksjö

Vi söker

Vi söker nu servicepersonal till Närservice inför sommaren och vi hoppas på ditt intresse! Vi är angelägna om att du ska känna dig välkommen och trivas hos oss. #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete då den ena dagen oftast inte är den andra lik. Du kommer få arbeta både individuellt och i team.

För att du ska trivas hos oss

Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete eller vaktmästeri är detta meriterande. Inom Vaktmästeriet kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta truckkörning, samt visst arbete med avlidna och en del bilkörning varav körkort är ett krav. Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. I övrigt bör du ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi ser att du som person är glad, positiv, självgående, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är strukturerad, serviceinriktad, har förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor gällande arbete inom Städ är du välkommen att kontakta serviceledare Catharina Karlsson, tfn 0381-351 24, serviceledare Sofia Eliasson, tfn 0381-33 67 22 eller serviceledare Carina Larsson, tfn 0381-33 67 21 Har du frågor gällande arbete inom Vaktmästeriet är du välkommen att kontakta serviceledare Mikael Gustafsson, tfn 0381-35168. Facklig företrädare är Birgitta Svensson, tfn 0381-35296.

Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren. För att din ansökan ska vara fullständig måste intyg på slutförd utbildning bifogas. Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan och bifoga intyg.

Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 30/4. Vi tar enbart emot ansökningar via det elektroniska formuläret i länken nedan. Välkommen att ansöka!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb servicepersonal Tillbaka till lediga jobb