Lediga jobb, Sjukhusfysiker

Sjukhusfysiker

Onkologkliniken, Länssjukshuset Ryhov i Jönköping

Är du intresserad av ett utvecklande och flexibelt arbete med möjlighet att kunna påverka arbete och beslut är detta ett tillfälle för dig.

Vi söker

Vi söker nu en legitimerad sjukhusfysiker för arbetsuppgifter inom röntgendiagnostik. Tjänsten är ett vikariat på heltid sex månader med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 juli eller enligt överenskommelse. Körkort, B behörighet, är ett krav då arbetet bedrivs i hela regionen.

Det här får du arbeta med

Du kommer ingå i ett team med tre sjukhusfysiker och en radiofysikassistent. Du kommer främst att arbeta med kvalitetssäkring av röntgenutrustningar, insamling av dosstatistik, strålskyddsutbildning av sjukvårdspersonal, patient- och personaldosmätningar samt vidareutveckling av mätmetoder. Du kommer att arbeta brett över alla områden inom röntgendiagnostik men beroende på tidigare erfarenheter så kan arbetsuppgifterna komma att anpassas.

För att du ska trivas hos oss

Specialistkompetens och arbetslivserfarenhet inom området är meriterande men inget måste. Du skall ha lätt att utrycka dig i både tal och skrift. Egenskaper såsom social kompetens, god samarbets-och initiativförmåga samt förmågan att bidra till en god arbetsmiljö och positivt arbetsklimat efterfrågas. Vi vill att du är ansvarskännande, kvalitetsmedveten och analytisk i ditt sätt att arbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter.

Detta värderar vi högt

Du trivs med att arbeta i nära samverkan med sjukhusfysiker, läkare, sjuksköterskor och ingenjörer, men kan också driva egna projekt.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av cheffysiker Åsa Ärlig, telefon 036-32 34 33, asa.arlig@rjl.se. Facklig företrädare för Naturvetarna är Gerd Gansberg, telefon 036-32 69 62. Sista ansökningsdag 2017-05-05. Välkommen med din ansökan. Vi har fortlöpande intervjuer. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukhusfysiker Tillbaka till lediga jobb