Lediga jobb, Specialist Ortopedi

Specialist Ortopedi

Ortopedkliniken, Värnamo sjukhus

Vi söker

Dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i ortopedi, gärna med inriktning knä- och höftproteskirurgi. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, motsvarande C1 Europarådets skala vilket är ett krav. Körkort är ett krav då tjänstgöring på annan ort ibland kan bli aktuellt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Anställningen är på heltid. Jouransvar ingår. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Det mindre sjukhusets fördelar med en stor bredd och variation ortopediskt. Vi har ett nära samarbete med de övriga ortopedklinikerna i regionen, Jönköping och Eksjö, samt med universitetssjukhuset i Linköping. Du får arbetskamrater med hög kompetens och goda möjligheter till gemensam utveckling, men inte minst kommer du till en arbetsplats med positivt klimat. Du kommer att ges möjligheter till individuell utveckling men också utveckling gemensamt i kollegiet. På kliniken strävar vi efter en kontinuerlig fortbildning och har frekvent avsatt tid till utbildningsmottagningar och internutbildning. Detta för att du som läkare ska kunna bredda och utveckla din kunskap fortlöpande.

Det här får du arbeta med

Blandad ortopedisk verksamhet då vi, i förhållande till sjukhusets storlek, har en stor elektiv produktion, cirka 1 300 operationer/år. Akutverksamhet bedrivs för ett befolkningsunderlag på cirka 85 000 invånare och vi utför cirka 900 akuta operationer/år. Ortopedkliniken har 22 vårdplatser som är uppdelad på två enheter, akut/elektiv verksamhet.

För att du ska trivas hos oss

Vi arbetar i team för att säkra tillgänglighet och planering av vården. Det innebär att du behöver ha en god utvecklad strategisk förmåga och helhetssyn. Du arbetar bra tillsammans med andra och är delaktigt i att tillvarata allas kompetens i teamet för att skapa förutsättningar för motivation och arbetsglädje bland dina medarbetare. I gruppen bidar du med stor kvalitetsmedvetenhet genom att du är noggrann och är väl medveten om klinikens mål och kvalitetsstandard.

Detta värderar vi högt

Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att hålla en hög medicinsk kvalitet. Hos oss är patienten delaktig i sin vård genom att vi tillämpar ett personcentrerat arbetssätt. Vår klinik genomsyras av viljan till utveckling och förbättring!

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten, kontakta verksamhetschef Carl Tenvert, telefon 0702-780527. Facklig företrädare för Sveriges läkarförbund är Sven Eckardt, telefon 010-244 72 71. Sista ansökningsdag är den 2017-05-12. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialist Ortopedi Tillbaka till lediga jobb