Lediga jobb, Vårdadministratör

Vårdadministratör

Psykiatriska kliniken, vårdadministrativa enheten

Är du bra på att organisera och strukturera? Tycker du det är viktigt med flexibilitet, delaktighet och att ha roligt på jobbet?

Vi söker

Dig med vårdadministratörsutbildning eller motsvarande. Gärna med några års erfarenhet av yrket. Goda kunskaper i Officepaketet och du är genuint intresserad av språk och medicinsk dokumentation. Kodningsutbildning, IT-kunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi är 30 vårdadministratörer på kliniken som aktivt arbetar med att utveckla det administrativa stödet.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering, receptionsarbete samt övriga vårdadministrativa uppgifter. Viss helgtjänstgöring ingår.

I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten där du som vårdadministratör, tillsammans med övriga yrkeskategorier, är en viktig del.

För att du ska trivas hos oss

Är du ansvarstagande, noggrann och har god samarbets- och organisationsförmåga. Du har hög känsla för bemötande, service och kvalitet, är självgående, flexibel och tycker om att arbeta i team. Du tycker om nya utmaningar, är intresserad av förbättringsarbeten och att utveckla din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa administrativ enhetschef Tanja Bundalo, tfn 036 - 32 31 98 eller biträdande administrativ enhetschef Ida Clarin, tfn 036-323186.. Facklig företrädare för Vision är Petra Strahl Svanberg, tfn 036-323769

Sista ansökningsdag är den 9 april. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb