Lediga jobb, Arbetsterapeut

Arbetsterapeut

Gislaveds vårdcentral

Vi söker

Vår arbetsterapeut har fått nya utmaningar inom vårdcentralen, därför söker vi nu en legitimerad arbetsterapeut för tillsvidareanställning på heltid.

Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut på vårdcentralen i Gislaved arbetar du både med enskilda patientmöten och med gruppverksamhet. I dina uppgifter ingår exempelvis att arbeta med handrehabilitering, bedömning av aktivitetsproblem och kognitiva utredningar/behandlingar. Du kommer även att delta i teamarbete kring till exempel demenspatienter, PR-team och rehabilitering med fokus på aktivitet.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad arbetsterapeut med några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Ifall du har primärvårdserfarenhet så ser vi det som meriterande.

Nära samarbete inom teamet förutsätter att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt. Du behöver kunna ta helhetsansvar och driva eget arbete samt kunna samarbeta och hitta lösningar.

Detta värderar vi högt

Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vi ska bli en av Sveriges bästa vårdcentraler! Därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Boel Simonsson tfn 0110 - 244 20 94. Facklig företrädare för SACO Irene Tengberg Herrstedt tfn 036 - 32 44 64. Sista ansökningsdag är den 15 maj.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb