Lediga jobb, Bedömningstandläkare (ev även sektionschef)

Bedömningstandläkare (ev även sektionschef)

Folkhälsa och sjukvård/Bedömning tandvård

Vi söker

Bedömningstandläkare till sektionen Bedömning tandvård inom Folkhälsa och sjukvård. Du kan vara tjänstetandläkare eller privattandläkare.

Vi erbjuder dig

En tillsvidaretjänst på 40-50% (60% för sektionschef) med start 2018-01-01.

Det här får du arbeta med

Du ingår som en av två bedömningstandläkare i sektionen Bedömning tandvård. Som Bedömningstandläkare ska du behandla bedömningsansökningar enligt regelverket för de regionfinansierade tandvårdsstöden. Vid nya riksdagsbeslut medverkar du till att uppdatera regionens regelverk. Du jobbar även med fakturagranskning och registrering. Andra arbetsuppgifter är att informera vårdpersonal och tandvårdspersonal om de olika tandvårdsstöden. Du kommer även att ha ett samarbete med Folktandvården i gemensamma frågor. Du kommer också att delta i nationella nätverk för bedömningstandläkare. Om tjänsten söks som sektionschef ingår personalansvar för 5 personer och delaktighet i ledningsgrupp

För att du ska trivas hos oss

Är du tandläkare med lång kliniskt erfarenhet. Du är självständig och flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är viktigt att du ser möjligheterna i förändringar. Du är serviceinriktad och strukturerad. Du är tydlig och kommunicerar så att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Har ett gott omdöme och en språklig analytisk förmåga. Du har även god datavana.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 14 maj. Välkommen med din ansökan. Vid frågor kan du kontakta Annika Ryd, tfn. 036-324181 eller Anette Peterson, tfn. 036-32 42 21. För fackliga frågor Eine Ståhl Tjänstetandläkarna, tfn.036-32 46 21.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Bedömningstandläkare (ev även sektionschef) Tillbaka till lediga jobb