Lediga jobb, Telefonsjuksköterska/Sjuksköterska

Telefonsjuksköterska/Sjuksköterska

1177 Invånarservice

Vi söker

Telefonsjuksköterska till Invånarservice i Nässjö.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning. Du väljer själv hur mycket du vill jobba! Vi hoppas på 50-100%.

Detta värderar vi högt

En av de trevligaste arbetsplatserna i regionen söker ytterligare kompetenta medarbetare. Är du sjuksköterskan med öronen på skaft, och som gillar service? Är du sjuksköterskan som kan lyssna in och identifiera symtom för att kunna bedöma, ge egenvårdsråd och hänvisa till rätt vårdnivå med hjälp av ett kvalitetssäkrat rådgivningsstöd. Då ska du söka till oss på Invånarservice 1177 Vårdguiden på telefon!

Om arbetet

Vi sitter i moderna, renoverade lokaler med underbar utsikt över Nässjö och våra arbetsuppgifter är till allra största delen telefonrådgivning. Vi är ett 40-tal sjuksköterskor med olika kompetenser, men med samma fokus att snabbt identifiera symtom och vägleda i vården. Hos oss har du möjlighet att jobba mycket eller lite, det avgör du själv! Vi är flexibla och välkomnar dig med öppna armar. Vi väntar på din ansökan och skulle du vilja komma förbi och se hur vi har det, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

Din kompetens

Vi söker sjuksköterskor med minst 3 års yrkeslivserfarenhet som sjuksköterska (gärna från vårdcentral eller akutmottagning). Specialistsköterskeutbildning är meriterande, samt erfarenhet av telefonrådgivning, gärna från akutmottagning eller vårdcentral. Datorvana är en förutsättning för att arbeta hos oss. Kunskaper i engelska är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor besvaras av Verksamhetschef Britt Forsberg som du når på telefon: 010-2430101 eller till Enhetschef Anne Lönander 010-2430107 Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ulrika Lagerqvist som du når via mejl på ulrika.lagerqvist@rjl.se Sista ansökningsdag är 30 april. Vi kallar löpande till intervjuer under hela ansökningstiden. Hälsar: Ulla-Britt, Gunilla, Gun-Britt, Britt-Marie, Annika, AnnCharlotte, Helene, Pia, Ing- Marie, Anna-Karin, Margareta, Kerstin, Agneta, Marie, Carina, Git, Ingrid, Susanne, Catrin, Helena, Birgit, Anne, Monica, Ann, Malin, Cecilia, Ulrika, Annette, Ulrika, Cecilia, Pernilla, Åsa, Cecilia, Åsa, Eleonor, Elin, Sandra, Ottilia, Helena, Cecilia, Emma, Caritha, Sofie, Lena, Helena – Från oss alla: Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Telefonsjuksköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb