Lediga jobb, Specialistläkare Hemsjukvård

Specialistläkare Hemsjukvård

Nässjö vårdcentral

Engageras du av att få en helhetsbild och arbeta nära dina patienter i deras hemmiljö? Brinner du för att arbeta med hemsjukvård och på korttidsboenden? Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin, geriatrik eller annan lämplig specialitet, har goda kunskaper i svenska och körkort och som är sugen på en ny utmaning och vill utvecklas med oss på Nässjö vårdcentral!

Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter och ett självständigt och stimulerande arbete där din kompetens tas tillvara, utvecklas och utmanas! Tjänsten är tillsvidare och det finns möjlighet att anpassa tjänstgöringsgrad och startdatum enligt dina önskemål.

Vi erbjuder dig

Som specialistläkare hos oss erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter i ett härligt team som tillsammans arbetar för att ge våra patienter bästa möjliga vård, hög tillgänglighet och ett gott bemötande. Hos oss på Nässjö vårdcentral blir du en del av en dynamisk miljö där vi arbetar i team och med närhet till Nässjö Utbildningscentrum som ligger i samma lokaler.

Utifrån ditt eget intresse inom ramen för uppdraget finns möjligheter att delta i aktiviteter på Nässjö utbildningscentrum och att arbeta med projekt och utvecklingsarbeten. Just nu är vi inne i ett spännande skede när vi arbetar aktivt med triagering, webbtidbokning och vi finns även med i Bra Liv Nära, Bra livs e-baserade läkartjänster.

Hos oss får du individuell kompetensutveckling, men även möjlighet att delta i gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Bra Livs övriga läkare. Samverkan med Futurum, Regionens forskningsenhet, och Qulturum, Regionens utvecklingsenhet, gör att det även finns möjligheter att bedriva forskning eller att utvecklas mot en framtida ledarroll.

Det här får du arbeta med

Tillsammans med den kommunala Hälso- och sjukvården möter du patienter med stort vårdbehov i hemmet. Du kommer vara den givna länken mellan kommunen, vårdcentralen och patienten och till din hjälp kommer du ha tillgång till innovativ teknik för kommunikation i ditt arbete och du kommer ha ett nära samarbete med vår vårdsamordnare. Arbetet som specialistläkare innebär även läkarmottagning. Handledning av utbildningsläkare ingår också som en naturlig del i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som person är du engagerad och tillmötesgående med en positiv attityd till ditt arbete. Du arbetar bra tillsammans med andra människor då du värdesätter olikheter och har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv genom att lyssna och kommunicera. Vidare är du en person som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du tar lätt till dig ny kunskap och fungerar som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare. Du trivs också med att vara i rörelse och träffa nya människor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss är ditt engagemang och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar viktiga och vi uppmuntrar våra medarbetare att komma med nya lösningar och idéer utifrån kunskap och kompetens. Vår arbetsmiljö är viktig för oss och tillsammans bidrar vi till en arbetsmiljö som är kreativ, öppen och varm. Nässjö vårdcentral har mod och attityd till att kontinuerligt arbeta med att förbättra verksamheten för att möta våra patienters behov där vi tror på det vi gör och att vi kan göra det ännu bättre!

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Göran Runesson, tfn 0380-553025 eller mobil 076-723 48 10 eller vårdenhetschef Åsa Fasth, tel 0380-55 31 72 eller mobil 072-243 18 51. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Axel Peterson, tfn 036-32 39 31. Sista ansökningsdag är den 30/4. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare Hemsjukvård Tillbaka till lediga jobb