Lediga jobb, Sjuksköterska

Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken, slutenvården

På psykiatriska kliniken Höglandet arbetar ett härligt team av medarbetare, välkommen att bli en av oss! Vi uppmuntrar dig som är ny i din yrkesroll att söka till oss, kanske är du i slutet av din utbildning? Vi har utbildade och erfarna handledare som gärna vill handleda just dig. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och tar tillvara på varandras kompetens för att ge god psykiatrisk specialistvård.

Vi söker

Dig som har en utbildning som sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska men söker också dig som är i slutet av dina studier och blir färdig till sommaren. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som nyutexaminerad ingår du i vårt regiongemensamma introduktionsprogram. Vi värderar en god arbetsmiljö högt med engagemang och trivsel. På avdelningen arbetar vi aktivt med introduktion på arbetsplatsen och våra erfarna handledare väntar med spänning att just du ska söka!

Det här får du arbeta med

Psykiatrisk omvårdnad för inneliggande patienter. Du kommer följa patienten från in- till utskrivning där omvårdnadsarbete och behandling utformas i samverkan med patienten utifrån dennes specifika behov. Medverkan i patientsäkerhetsarbete samt utvecklingsarbete på avdelningen.

För att du ska trivas hos oss

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter. Samarbete är viktigt och som person är du trygg och stabil. Stor förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi lär av varandra och utvecklar arbetssätt och processer tillsammans. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje på arbetsplatsen.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Camilla Ringborg Johansson, vårdenhetschef vårdavdelning A, tfn 0381-335656 eller till Ulrika Sedig, vårdenhetschef vårdavdelning B, tfn 0381-33 56 72. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn 0381-335650 (avdelningsstation).

Sista ansökningsdag är 1 maj 2017 men urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb