Lediga jobb, Specialist i allmänmedicin

Specialist i allmänmedicin

Sävsjö vårdcentral m. filial Vrigstad

Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss? Nu söker Sävsjö vårdcentral m. filial Vrigstad en Specialistläkare i allmänmedicin för tillsvidareanställning med tillträde i juni eller enligt överenskommelse. Möjlighet till anpassning av sysselsättningsgrad finns. Placering blir Sävsjö alternativt Vrigstad i enlighet med dina önskemål.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans arbetar för tillgänglighet och ett gott bemötande. Som läkare hos oss lär du känna dina patienter. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling, men även gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Bra Livs övriga läkare. Samverkan med Futurum och Qulturum gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Det här får du arbeta med

Arbetet som specialistläkare hos oss innebär främst läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Viss handledning av utbildningsläkare ingår också som en naturlig del i arbetet. Möjlighet finns att få arbeta mot barn på BVC-mottagning eller ansvara för utlagd mottagning på ett av kommunens särskilda boenden. I arbetsuppgifterna ingår primärvårdsjour du kommer att bedriva ditt arbete i nära samarbete med övriga yrkesgrupper på vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska lyckas i din roll som specialistläkare hos oss har du lätt för att samarbeta med andra människor där du i din kommunikation är tydlig, lyhörd och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla parter. Vidare ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt där du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och där du ser förändringar som en möjlighet till förbättring och utveckling. Arbetsuppgifterna kräver att du som söker har goda kunskaper i svenska och körkort är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter kvalité och förbättringsarbete och sätter höga mål i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till ny idéer och kreativa lösningar! Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av en öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Peter Stålhammar, tel. 010-24 38 604 alternativt 0725-881685. Fackliga företrädare för Läkarföreningen är Axel Petersson, 036-32 39 31. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Sista ansökningsdag är den 2017-04-30. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Specialist i allmänmedicin Tillbaka till lediga jobb