Lediga jobb, Vårdadministratör

Vårdadministratör

Landsbro vårdcentral

Nu söker Landsbro vårdcentral dig som är vårdadministratör och som letar nya utmaningar och vill utvecklas med oss!

Vi söker

Utbildad vårdadministratör med intresse av att arbeta i primärvården! Tjänsten är tillsvidare på 100% med tillsättning i maj 2017 eller enligt överenskommelse. Du har goda kunskaper inom språk, IT och medicinsk dokumentation. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande och goda kunskaper i Office-programmen är önskvärt.

Vi erbjuder dig

Ett varierat och spännande arbete med många kontaktytor. Rollen innebär ett nära samarbete med flera andra yrkesgrupper på vårdcentralen där du kommer ingå i vårt personalteam med god arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler.

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara medicinsk dokumentation, receptionsarbete, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter som t.ex. IT-support.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss har du förmåga att strukturera och planera ditt arbete där du ser det som en naturlig del att jobba nära över yrkesgränser med service och utveckling. Vidare ser vi gärna att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du har förmågan att planera och driva ditt arbete på ett självständigt sätt. Du är mån om ett gott samarbete med kollegor och ledning genom att ha ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och uppmuntrar till kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jane Broling Danielsson, tfn 0383-732019. Facklig företrädare för Vision är Kerstin Johansson, tfn 0383-73 20 63. Sista ansökningsdag är den 30/4. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb