Lediga jobb, Sjuksköterska

Sjuksköterska

Rättspsykiatri

Rättspsykiatrin i Jönköping söker en sjuksköterska. Är du vår nya medarbetare?

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjuksköterska till vår vårdavdelning, gärna med vidareutbildning inom psykiatri. Tidigare erfarenheter av rättspsykiatri eller annan tvångsvård är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, tillträde 1 juni eller efter överenskommelse. Arbetet innebär tjänstgöring dagtid, kvällstid och helg.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Rättspsykiatrin är i en spännande förändring där samarbetet med vår regionklinik i Vadstena kommer att intensifieras. Vi söker dig som vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och vill vara med och utveckla vården. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. Våra arbetsplatser genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Det här får du arbeta med

Rättspsykiatrin i Jönköping består av en slutenvårdsavdelning med 12 vårdplatser samt en öppenvårdsenhet. På enheten arbetar sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och läkare. Vi arbetar i team där sjuksköterskan är omvårdnadsansvarig och leder omvårdnadsarbetet. Inom rättspsykiatrin försöker vi genom ett långsiktigt arbete, skapa en lugn och trygg miljö för våra patienter och medarbetare. Våra lokaler ligger i anslutning till länets psykiatriska intensivvårdsenhet, PIVA, som vi har ett tätt samarbete med.

För att du ska trivas hos oss

Som sjuksköterska hos oss behöver du ha förmågan att motivera dig själv och andra samt skapa goda relationer. Som person är du är flexibel, lugn och har en god samarbetsförmåga. Du planerar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt samt känner dig trygg i din yrkesroll. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Ulrika Wendel Hagstedt, tfn 036-323147 eller biträdande vårdenhetschef Linda Holm, tfn 036-323076. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Pernilla Zwettler, tfn 036-323140.

Sista ansökningsdag är den 30 april. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb