Lediga jobb, Kurator/psykiatrisjuksöterska

Kurator/psykiatrisjuksöterska

Gislaveds vårdcentral

Vi söker

Vår kurator vidareutbildar sig, därför söker vi nu ett nytt tillskott till vårt psykososociala team i form av en kurator/beteendevetare eller sjuksköterska med utbildning i psykiatri. Tjänsten är ett vikariat på helhet med start omgående till och med 12 januari 2018.

Vi erbjuder dig

Vårdcentralen har ett väl utvecklat psykosocialt team. Hos oss erbjuds du ett självständigt arbete med mycket patientkontakt och en god gemenskap. Vi erbjuder också regelbunden ärendehandledning och individuellt anpassad kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Du kommer att bedöma, utreda och behandla vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa enligt riktlinjer för regionens psykosociala arbete i primärvård. Du får ett individuellt ansvar för att göra korrekta bedömningar och behandlingsinsatser, men du arbetar också tillsammans med det psykosociala teamet samt rehabteamet som består av rehabkoordinator, läkare, kurator, sjuksköterska och sjukgymnast. Du har ett nära samarbete med vårdcentralens övriga personal samt externa kontakter som exempelvis skolor, socialtjänst, migrationsverk, arbetsförmedling, försäkringskassa med flera.

Hos oss eftersträvas tidig intervention och hög tillgänglighet vilket innebär att du främst kommer att arbeta med kortare behandlingskontakter. Arbetsuppgifterna kommer att förändras i takt med att primärvårdens uppdrag förändras och utvecklas. Det kommer därför att finnas utrymme till att arbeta med till exempel KBT- behandling online samt gruppverksamhet till exempel MMR1, Mindfulness och Act.

För att du ska trivas hos oss

Du ska vara socionom eller har en likvärdig utbildning alternativt sjuksköterska med utbildning i psykiatri. Vi ser det som en fördel om du har utbildning i KBT steg 1.

Vi söker dig som tar ansvar för ditt arbete och som har lätt att samarbeta med patientens bästa för ögonen. För oss är ditt engagemang viktigt och vi tror att du är en positiv person som ser möjligheter och utmaningar i att arbeta hos oss. Eftersom vår verksamhet bygger på möten med människor så är ett professionellt bemötande i alla lägen viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vi ska bli en av Sveriges bästa vårdcentraler! Därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Boel Simonsson tfn 010 - 244 20 94, eller biträdande verksamhetschef Gordana Jakupovic, tfn 010 - 244 80 58. Facklig representant för SACO är Irene Tengberg Herrstedt 036 - 32 44 64. Sista ansökningsdag är den 15 maj. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator/psykiatrisjuksöterska Tillbaka till lediga jobb