Lediga jobb, Sjukgymnast

Sjukgymnast

Gislaveds vårdcentral

Vi söker

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med körkort. Omfattning: Vikariat från och med 2017-06-19 till och med 2017-10-31, 100%. Eventuellt finns möjlighet till förlängning. Arbetsplats: Gislaveds vårdcentral. Meriterande: Erfarenhet av mottagningsarbete inom primärvård. Kompetens inom rörelse- och stödjeorganen och smärtbehandling.

Vi erbjuder dig

  • Ett varierat och spännande arbete med många kontaktytor.
  • En chans till nära samarbete med flera andra yrkesgrupper på vårdcentralen.
  • Ett välfungerande personalteam med god arbetsmiljö i trevliga lokaler.

Det här får du arbeta med

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att arbeta med poliklinisk bedömning och behandling av patienter i alla åldrar med varierande behov. Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med våra övriga fem sjukgymnaster. Målsättningen är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra rehabiliteringsinsatser.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i rollen som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt där du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du har förmåga att kommunicera med tydlighet och lyhördhet. Vi tror även att samarbete faller sig naturligt för dig och att du är avlyssnande och konstruktiv i ditt teamarbete.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För frågor kring tjänsten kontakta verksamhetschef Boel Simonsson tfn 010-244 20 94. Facklig företrädare för SACO Irene Tengberg Herrstedt tfn 036-324464. Sista ansökningsdag är den 30 april. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb