Lediga jobb, Sjuksköterska

Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken, Akut- och beroendemottagningen, Värnamo

Är du vår nya beroendesjuksköterska? Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med stort intresse för beroende- och missbruksvård till vår beroendemottagning. Vi är ett gott team där förmågan till samarbete likväl som självständigt arbete värderas högt. Vi kan erbjuda dig en attraktiv arbetsplats med ett stimulerande arbete, både individuellt och i team i en trivsam arbetsmiljö samt att vi ger goda möjligheter till handledning och kompetensutveckling.

Dina arbetsuppgifter

Sjuksköterskan har en nyckelfunktion i beroendeteamet och arbetar både utredande och behandlande. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära ansvar för medicinuppföljning, provtagning, motiverande och behandlande samtal. Intresse och delaktighet i att arbeta med att utveckla beroendevården ses som särskilt värdefullt. Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med kollegor och du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team där sjuksköterskor arbetar tillsammans med läkare, psykolog, socionom, skötare och vårdadministratör. Som sjuksköterska på vår akut- och beroendemottagning förväntas Du kan även ta del av kontinuerlig kompetensutveckling, förbättringsarbete och handledning.

Omfattning

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Din kompetens

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av psykiatri och med genuint intresse för beroendevård. Vidareutbildning i psykiatri eller psykiatrisk erfarenhet är meriterande. Vi förutsätter att du har lust till och erfarenhet av att arbeta i team, att du vill bidra i utvecklings- och förbättringsarbete samt att du är ansvarstagande. Du har förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer i ett periodvis tempofyllt arbete, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du arbetar självständigt, ser helheten och utifrån det planerar och prioriterar du ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga att fatta självständiga beslut och god samarbetsförmåga.

Frågor och ansökan

Du är välkommen att ringa enhetschef Annelie Törnblom, tfn 0370-69 77 23. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ingemar Wänebring, tfn 036-32 15 90. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag 2017-05-02. Välkommen med din ansökan

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb