Lediga jobb, Administrativ assistent

Administrativ assistent

Kvinnokliniken Jönköping

Vi söker

En strukturerad administrativ assistent med mycket god social kompetens.

Vi erbjuder dig

Som administrativ assistent på kvinnokliniken arbetar du i en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö. Tjänsten är en ny tjänst där du har viss möjlighet att själv forma ditt arbetssätt.

Det här får du arbeta med

Du ansvarar bland annat för schema och personalplanering på kort och lång sikt. Du är ett administrativt stöd till vårdenhetscheferna och medarbetarna. Du ingår i den administrativa enheten på kvinnokliniken vars mål är att serva kliniken med administrativ hjälp av olika slag.

Din kompetens

Du har utbildning på gymnasienivå som lägst. Administrativ utbildning på högre nivå samt tidigare arbete med personalplanering, personaladministration och/eller schemaläggning är meriterande. Gärna tidigare erfarenhet från hälso- och sjukvård. Då det ingår i ditt arbete att ha mycket kontakt med både chefer och medarbetare söker vi dig som har lätt för att skapa goda relationer. Du har förmåga att snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Som person är du ansvarstagande och noggrann. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, flexibilitet samt god samarbets- och organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omfattning

Heltid, tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är tidsbegränsad på 1 år med möjlighet till förlängning.

Så här gör du om du är intresserad

För mer frågor kring tjänsten kontakta adm. enhetschef Elisabeth Sundberg, telefon 036-32 14 21 eller vårdenhetschef Britt-Marie Lundqvist, telefon 036-32 14 32. Facklig företrädare för Vision är Madeleine Palm 036-32 14 14. Sista ansökningsdag är den 30 april. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ assistent Tillbaka till lediga jobb