Lediga jobb, Specialistläkare i allmänmedicin

Specialistläkare i allmänmedicin

Gislaved

Vill du vara med och utveckla primärvården i Gislaved?

Vi söker

På grund av utökning av vår läkargrupp söker vi allmänspecialist för tillsvidareanställning, som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral. Med ny verksamhetschef står vi inför spännande arbetsformer och du erbjuds att arbeta i team med olika professioner. Gislaved vårdcentral finns belägen i fräscha nya lokaler som är välanpassade till vår verksamhet.

Som distriktsläkare hos oss erbjuds du en självständig och utvecklande tjänst. Arbetet på vårdcentralen innebär både planerade och oplanerade patientbesök och i arbetet ingår handledning av utbildningsläkare. Förutom arbete på vårdcentralen tillkommer viss tjänstgöring på jourcentral. Tjänsten kan utformas enligt individuella önskemål.

Möjlighet finns till individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom Vårdcentralerna Bra Liv. Samverkan med Futurum och Qulturum gör det möjligt att utvecklas inom forskning eller en framtida ledarroll.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin, har du dessutom en handledarutbildning så ser vi det som positivt. Arbetsuppgifterna kräver att du som söker har goda kunskaper i svenska och körkort är ett krav.

Du är en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande. Du tar lätt till dig ny kunskap och fungerar som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten kan lämnas verksamhetschef Boel Simonsson tfn 010 – 244 20 94. Facklig representant för Läkarföreningen Axel Pettersson 036 - 32 39 31.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sista ansökningsdag är den 15 maj. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Specialistläkare i allmänmedicin Tillbaka till lediga jobb