Lediga jobb, Primärvårdsöverläkare

Primärvårdsöverläkare

Folkhälsa och sjukvård

Vi söker

Primärvårdsöverläkare till Folkhälsa och sjukvård, Regionledningskontoret.

Vi erbjuder dig

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa primärvård tillsammans med oss? Vår nuvarande primärvårdsöverläkare går i pension och vi söker nu hans efterträdare.

Primärvården är basen i hälso- och sjukvården inom region Jönköpings län. Vi har förnärvarande 46 vårdcentraler och tre jourcentraler.

Regionens mål och vision är att tillsammans med medborgare ge bästa möjliga hälsa- och sjukvård i regionen. Detta vill vi uppnå genom att:

  • Stärker invånarnas inflytande
  • Tillvaratar och utvecklar de professionella gruppernas kompetens

Det här får du arbeta med

Hos oss får du möjlighet till omväxlande arbete tillsammans med engagerade kollegor och medarbetare, med närhet till snabba beslut. Vi samverkar i team och arbetar nära varandra, allt för att ge den bästa möjliga hälso- och sjukvården. Du kommer att fungera som medicinsk sakkunnig i primärvårdsfrågor. Du arbetar med utveckling av uppdraget för primärvården och vårdval i regionen. Du medverkar i framtagandet och utformandet av kvalitetsmål. Du arbetar även med patientsäkerhet. Du utvecklar och reviderar regelboken (uppdrag) för vårdval i primärvården och genomför uppföljningar på vårdcentralerna och analyser av vårdcentralerna tillsammans med verksamhetschefer och medicinskt ansvariga utifrån medicinsk kvalitet. Du är även ordförande i MPG primärvård. Din roll kan utvecklas och förändras över tid.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på del eller heltid.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är erfaren legitimerad specialist i allmänmedicin med klinisk erfarenhet. Du ska ha lätt för att samarbeta i teamet där alla kompetenser tas tillvara. Du ska gärna ha entreprenörsanda, lätt för att se helheten och tycka om att vara steget före, i framkant och se vad som väntar runt hörnet. Du ska ha en analytisk och strategisk förmåga. Gärna tidigare erfarenhet av ledarskap och erfarenhet av fullt ekonomiskt resultatansvar. Du är inspirerande, har ett starkt engagemang och en helhetssyn samt goda ledaregenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Primärvårdsöverläkare Magnus Mattson-Mårn, tfn 036-32 42 19, Utredare primärvården Jenny Abrahamsson 036-32 41 19, 076-724 35 49 eller Hälso- och sjukvårdsstrateg Anette Peterson, tfn 036-32 42 21 070-349 46 37. Fackliga frågor Läkarförbundet Bengt Hultberg, tfn 036-32 28 84. Din ansökan vill vi ha senast den 30 april. Välkommen att söka jobbet via länken nedan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Primärvårdsöverläkare Tillbaka till lediga jobb