Lediga jobb, Arbetsterapeut

Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum Eksjö

Rehabiliteringscentrum på Höglandssjukhuset i Eksjö har verksamhet inom områdena psykiatri, geriatrisk rehabilitering, internmedicin samt ortopedi/kirurgi. Inom Rehabiliteringscentrum finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, dietister, logopeder, kuratorer och undersköterskor samt en vårdadministrativ enhet. Vi finns nu i en regiongemensam rehabiliteringsorganisation som ökar möjligheterna att ge våra patienter en jämlik rehabilitering.

Vi söker

Vi söker legitimerad arbetsterapeut till barn-, ungdoms- och vuxenpsykiatrin vid Höglandssjukhuset i Eksjö. Arbetet är förlagt till verksamhetens enheter på Höglandet varför körkort är ett krav. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning, 100 procent, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi utökar nu resurserna och erbjuder dig ett intressant arbete i ett kompetent team där du kommer att arbeta med både vuxenpsykiatriska kliniken samt barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen. Du får god introduktion av erfarna medarbetare.

Det här får du arbeta med

I arbetsuppgifterna ingår bedömning, rehabilitering, planering, hembesök och hjälpmedelsförskrivning. På barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen arbetar du med funktionsbedömningar, habiliterande insatser genom konkret stöd med t.ex. sömnhygien, daglig struktur och vardagsfunktioner. Du samarbetar kring utredning och habiliteringsfrågor både i teamet och i samverkan med aktörer i barnens nätverk. Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, som görs för att förbättra rehabilitering och habilitering, och är en del av vår vardag. Arbetet innehåller kontakter med patienter, föräldrar och närstående men också samarbete med övrig vårdpersonal både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att jobba som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt där ingenting är omöjligt. Vi värdesätter hög servicenivå, ett flexibelt arbetssätt och att du har en empatisk förmåga. Du har gärna erfarenhet av arbete som arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering.

Detta värderar vi högt

Rehabiliteringscentrums målsättning är en tvärprofessionell, länsövergripande rehabiliteringsorganisation ska stödja utvecklingen för patientprocessen, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Utvecklingen ska ske utifrån patientens och verksamhetens behov. Patient och närstående ska känna sig trygga i att alla de rehab-professioner hen möter har en samlad kunskap om både fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov, utifrån det sammanhang som patienten befinner sig i.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Karolina Elmblad, tfn 010-2447835. Facklig företrädare för SACO är Christina Giboson, tfn 0381-37 286. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2017-05-02. Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb