Lediga jobb, Sjukgymnast/Fysioterapeut

Sjukgymnast/Fysioterapeut

Rehabilieringscentrum, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi utökar verksamheten och söker sjukgymnast/fysioterapeut till vuxenpsykiatrin vid Höglandssjukhuset Eksjö. Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har gärna erfarenhet och ett genuint intresse för att jobba inom psykiatrisk vård.

Vi erbjuder dig

Du får ett arbete med handlingsfrihet och möjlighet att tänka nytt inom givna ramar för att vi ska nå våra mål och vår vision. Du arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Det här får du arbeta med

Du ingår i resurserna vid Rehabiliteringscentrum och arbetar med psykiatriska kliniken där du ingår i en enhet med fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Rehabilitering står för tidiga, samordnade och allsidiga insatser från olika kompetensområden och verksamheter. I arbetet ingår bedömning, behandling, planering och rehabilitering av patienter med psykisk ohälsa, i såväl akut- som planerad öppenvård. Du arbetar med att förbättra levnadsvanor för patienter med svår psykisk ohälsa. Du kan arbeta både individuellt och i grupp och samarbetar kring rehabiliteringsfrågor, i team och med aktörer utanför regionen. Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, för att ständigt förbättra rehabiliteringen. Arbetet innehåller kontakter med patienter, ibland även anhöriga, men också samarbete med övrig vårdpersonal både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Kontinuerligt utvecklingsarbete är en del av vardagens arbete.

För att du ska trivas med arbetsuppgifterna bör du

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt där ingenting är omöjligt. Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du har gärna erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast, även med inriktning mot psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort för bil är ett krav.

Vi värderar högt

Rehabiliteringscentrums målsättning är en tvärprofessionell, länsövergripande rehabiliteringsorganisation ska stödja utvecklingen för patientprocessen, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Utvecklingen ska ske utifrån patientens och verksamhetens behov. Patient och närstående ska känna sig trygga i att alla de rehab-professioner hen möter har en samlad kunskap om både fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov, utifrån det sammanhang som patienten befinner sig i.

Så här gör du om du är intresserad av tjänsten

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Karolina Elmblad, tfn 010-2447835. Facklig företrädare för SACO är sjukgymnast Karin Henning, 0381-337258. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2017-05-02. Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare eller andra rekryteringsföretag. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Sjukgymnast/Fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb