Lediga jobb, ST-läkare Hudkliniken

ST-läkare Hudkliniken

Hudmottagningen i Nässjö

Vi söker

Dig som är legitimerad läkare och har intresse av att tjänstgöra på Höglandet. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett utvecklande och stimulerande arbete med gott kamratskap och bra arbetsmiljö. Vi är en liten klinik med god sammanhållning och vi strävar efter gemensamma mål. Det finns stora möjligheter till kompetensutveckling och fördjupning. Alla är engagerade i förbättringsarbeten i tvärprofessionella team. Teamarbetet återkopplas fortlöpande på gemensamma möten. Vi anpassar din introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med hud- och STI-sjukdomar inom både öppen- och slutenvård.

I hudklinikens läkargrupp ingår 10 specialister och sex ST-läkare. Sju av läkartjänsterna finns i Nässjö och i Värnamo. Läkarstuderande från Linköping gör klinisk praktik hos oss och regionen satsar på klinisk forskning.

För att du ska trivas hos oss

Du är trygg, stabil, har självinsikt och förmåga att arbeta självständigt. Du har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och arbetsbelastning. Vi värdesätter egenskaper som en positiv attityd och god samarbetsförmåga. Erfarenhet från mottagningsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Med patientens behov i centrum ger vi bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektiv varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Pernilla Grinnemo, 036- 32 21 41. Facklig representant för Läkarförbundet är Anna Löwnertz Petersson, 010-243 33 25

Sista ansökningsdag är den 30/4-2017. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Hudkliniken Tillbaka till lediga jobb