Lediga jobb, Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare

Rehabiliteringscentrum

Vågar du anta nya utmaningar? Är du intresserad av att bryta ny mark och utveckla? Ser du möjligheter snarare än hinder? Är du handlingskraftig? Kan du engagera och inspirera? Då är detta jobbet för dig!

Rehabiliteringscentrum är en regionövergripande verksamhet i huvudsak på specialistnivå. Vårt uppdrag är att erbjuda en specialiserad och jämlik rehabilitering i Region Jönköpings län. Verksamheten är tvärprofessionell och finns på olika orter i länet.

Vi söker

Vi söker dig som attraheras av att bli vår verksamhetsutvecklare och som vill ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av engagemang, arbetsglädje och hälsofrämjande synsätt. Du har adekvat högskoleutbildning och erfarenhet av verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Du kan leda projekt, samordna uppdrag och fungera som förbättringsledare. Du är van att arbeta med kartläggning, analys, genomförande, utvärdering och uppföljning. Vi ser gärna att du har kunskaper inom hälso- och sjukvård och rehabilitering.

Vi erbjuder

Rehabiliteringscentrum erbjuder en ny befattning som verksamhetsutvecklare där du har stora möjligheter att vara med och forma utvecklingen. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef samt enhets- och områdeschefer. Vi erbjuder en arbetsplats med gott arbetsklimat och god arbetsmiljö, där vi bryr oss om varandra. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter. Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som verksamhetsutvecklare hos oss arbetar du strategiskt och operativt med ständiga förbättringar i ett länsperspektiv. Arbetet innebär att planera, leda/stödja och samordna samt erbjuda metodstöd vid utvecklingsarbete. Resor i länet ingår i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Som person har du förmåga att se till helheten, du är kvalitetsmedveten, uthållig och målinriktad. Du är tydlig och pedagogisk samtidigt som du är drivande och stimulerar till nytänkande, utveckling och förändring. Du tar ansvar och uppnår resultat inom tidsatta ramar. Du har god samarbetsförmåga men är också van att arbeta självständigt. Du är personen som kommunicerar på ett tydligt sätt och får med dig andra. Tillsammans driver ni frågor framåt med fokus på hela verksamhetens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Almers tel 03632 40 26, 070-380 15 58. Facklig företrädare för SACO; Anna Aronsson tel 036-32 17 44, Ingrid Gunnarsson tel 010-244 88 72 och Karin Henning, tel 0381-337258, för Vision Catarina Ryd Svensson tel 036-32 62 20. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2017-05-04. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Sök jobbet som Verksamhetsutvecklare Tillbaka till lediga jobb