Lediga jobb, Vårdenhetschef

Vårdenhetschef

Familjevårdsenheten, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi söker

Vårdenhetschef till vår familjevårdsenhet som innefattar förlossning, BB, specialistmödravård- och ultraljudsmottagning.

Vi erbjuder dig

Tillsammans med klinikens övriga chefer kommer du att vara med och leda klinikens utveckling framåt. Du kommer även att erbjudas ett internt chefsmentorskap för att kunna utvecklas och stärkas i din roll som chef/ledare i både den dagliga styrningen och på längre sikt.

Det här får du arbeta med

Som vårdenhetschef kommer du att ansvara för ledning, planering och utveckling av familjevårdsenhetens verksamhet. Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare. I den dagliga styrningen samverkar du med klinikens övriga chefer och sektionsledare. Du ingår i klinikens ledningsgrupp.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad barnmorska med erfarenhet från kvinnosjukvård. Som chef är du tydlig och engagerad och strävar efter delaktighet bland dina medarbetare. Du skapar förutsättningar och tar tillvara medarbetarnas olikheter, erfarenheter och utvecklingsmöjligheter. Du har förmåga att se hur verksamheten påverkas på lång och kort sikt och anpassar ditt arbete och beslut efter det. Som person är du kommunikativ och bra på att arbeta tillsammans med andra, är lugn och stabil i pressade situationer. Du behöver ha körkort.

Detta värderar vi högt

Verksamhetens mål är att erbjuda kvinnan och hennes partner bästa möjliga omhändertagande vid graviditet, förlossning och gynekologisk sjukdom samt främja sexuell hälsa. Du ska skapa engagemang för att med gemensamma krafter nå målet att vara en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida medarbetare.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer kontakta verksamhetschef Maria Engman telefonnummer 0381-357 15, facklig företrädare för Vårdförbundet Elinor Ericsson telefonnummer 0381-358 00. Sista ansökningsdag är den 5 maj. Vi kommer att ha intervjuer fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb