Lediga jobb, Sjuksköterska natt

Sjuksköterska natt

Medicinkliniken, vårdavdelning B, Länssjukhuset Ryhov

Vill du vara med i vårt härliga team? Är du intresserad av personcentrerad vård, förbättringsarbeten och vara med och utveckla vår enhet?

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat arbete. Vid arbete på natten ingår ett lönetillägg.

Vi har introduktion anpassat efter dina erfarenheter. Inom Region Jönköpings län erbjuder vi ett fördjupat introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor. Programmet pågår under ett år och innehåller föreläsningar, hospiteringar och reflektioner.

Det här får du arbeta med

Hos oss får du möjlighet att följa en patient från akut insjuknande till rehabilitering och hemgång. På enheten har vi direktintag dygnet runt för patienter med misstanke om stroke eller TIA.

Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information och kontakt med närstående är en mycket viktig del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad sjuksköterska och har intresse för neurologi och stroke. Du trivs att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Du arbetar bra med andra människor. Vi lägger stor vikt på samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Ta gärna kontakt med vårdenhetschef Carin Alm, 036- 32 20 82. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Celina Selin, 036- 32 20 80.

Sista ansökningsdag är den 30april Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb