Lediga jobb, Specialistsjuksköterska

Specialistsjuksköterska

Tranås psykiatriska mottagning

Välkommen att bli en ny medarbetare till oss på Tranåsmottagningen! Vi är ett team med mycket god kompetensförsörjning som vi är stolta över. Tillsammans arbetar vi för att ge den bästa psykiatriska vården och värnar om vår arbetsmiljö.

Vi söker

Dig som är utbildad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri. Tidigare erfarenhet inom psykiatri är meriterande och gärna med terapiutbildning. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och utvecklande arbete där vi tar tillvara på varandras kompetens. Som ny medarbetare får du en individuell introduktionsplan för att du på bästa sätt ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi värderar en god arbetsmiljö högt och uppmuntrar till förbättringsarbete och där du får möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Du arbetar med uppföljning, utredning, rådgivning och behandling av patienter och har stor förmåga att driva ett självständigt arbete. Du deltar i teamsamverkan och bidrar med din kompetens och personlighet.

För att du ska trivas hos oss

Samarbete är viktigt och som person är du trygg och stabil. Du är intresserad av utvecklingsarbete och har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser mycket positivt på egen initiativförmåga och nytänkande som för arbetet framåt. Du behöver ha körkort.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi skapar ett gott arbetsklimat genom samarbete och sprider glädje på arbetsplatsen. Utveckling av arbetssätt och processer sker kontinuerligt och vi lär av varandra.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anita Rembsgård, enhetschef, tfn: 010-2439703. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn: 0381-335650. Sista ansökningsdag är den 5 maj 2017. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb