Lediga jobb, Sjuksköterska inriktning missbruk

Sjuksköterska inriktning missbruk

Eksjö psykiatriska mottagning

Vi välkomnar en ny medarbetare till Eksjö psykiatriska mottagning! Med en god psykiatrisk specialistvård och med fokus på utvecklande arbetssätt kommer du att trivas hos oss.

Vi söker

Dig som är utbildad sjuksköterska gärna med tidigare erfarenhet inom psykiatrin. Det är meriterande om du har arbetat med patienter som har missbruksproblematik. Vi söker också dig som är nyutexaminerad. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett arbete som är utvecklande, lärorikt och där goda möjligheter finns till kompetensutveckling. Vi satsar på introduktionsprogram, både för dig som är helt ny i din yrkesroll eller mer erfaren.Tillsammans arbetar vi för en god arbetsmiljö med fin trivsel.

Det här får du arbeta med

Du ansvarar för patienter med en missbruksproblematik men du arbetar även med patienter med psykiatriska diagnoser. Behandling, utredning, stöd till våra patienter samt samverkan med övriga aktörer, exempelvis kommunen.

För att du ska trivas hos oss

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar självständigt och kan fatta beslut. Vi värderar initiativförmåga och att du arbetar bra tillsammans med övriga medarbetare i vårt team. Stor förmåga att anpassa dig för ändrade omständigheter och som person har du ett lugnt och stabilt förhållningssätt. Du behöver ha körkort.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete, ett viktigt arbete som vi är stolta över. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje. Vi fokuserar på utveckling- och förändringsarbete.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mia Hillström, enhetschef, tfn: 0381-335613. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn: 0381-335650. Sista ansökningsdag är den 5 maj 2017. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska inriktning missbruk Tillbaka till lediga jobb