Lediga jobb, Löneadministratör

Löneadministratör

Löneenheten, Jönköping

Vill du bli vår nya kollega?

Inom löneenheten i Region Jönköpings län arbetar 22 st löneadministratörer fördelade på 4 lönekontor i länet. Löneadministratörerna servar regionens samtliga chefer med specialistkompetens inom lönehantering.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad löneadministratör/lönespecialist eller motsvarande erfarenhet och som vill vara med att utveckla vår löneenhet. Har du något eller några års erfarenhet inom yrket ser vi det som meriterande. Löneenhetens kontor finns placerade i Värnamo, Eksjö och i Jönköping och nu söker vi två kollegor till ett av våra kontor i Jönköping. Tjänsterna avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 170901 eller enligt överenskommelse och ett vikariat på heltid under perioden 170815–180831, ange i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Det här får du arbeta med

Som löneadministratör tillför du specialistkompetens till verksamheterna avseende löneprocessen. Löneenheten arbetar utifrån målet att rätt lön ska utbetalas i rätt tid. Regionens medarbetare registrerar själva sina löne- och reserelaterade ärenden i vårt personaladministrativa system Heroma vilket innebär att arbetet i hög grad består av att ge stöd och support till både chefer och medarbetare. I övrigt ingår sedvanliga löneadministrativa arbetsuppgifter samt reseräkningsgranskning. Du kommer tillsammans med dina kollegor vara med att utveckla interna rutiner och processer inom löneområdet.

För att du ska trivas hos oss

är du en person som har lätt för att samarbeta, är bra på att organisera och tar egna initiativ. Din kommunikativa förmåga är hög, både muntligt och skriftligt. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete och trivs med att jobba både självständigt och tillsammans med andra. Vi värderar ett gott bemötande högt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor besvaras av lönechef Linda Bosevik via mail, linda.bergholm.bosevik@rjl.se eller telefon 0725-89 54 04. Visions företrädare är Carina Einarsson-Johnsson, telefon 036- 32 65 88.

Välkommen med din ansökan via länken. Din ansökan vill vi ha senast 2017-04-30.

Sök jobbet som Löneadministratör Tillbaka till lediga jobb