Lediga jobb, Sommarjobb servicepersonal

Sommarjobb servicepersonal

Närservice, Jönköping

Vi söker

Inför sommaren söker vi nu servicepersonal till Närservice vilket inkluderar städ, vaktmästeri och tekniker till sängverkstaden och hoppas på ditt intresse! Vi är angelägna om att du ska känna dig välkommen och trivas hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete då den ena dagen oftast inte är den andra lik. Du kommer få arbeta både individuellt och i team.

För att du ska trivas hos oss

Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete eller vaktmästeri är detta meriterande. Inom Vaktmästeriet kommer dina arbetsuppgifter innefatta truckkörning, post/paket/tvätt- och avfallshantering samt viss bilkörning så körkort är ett krav inom Vaktmästeri. Som tekniker i sängverkstaden kommer du att underhålla och reparera sjukhusets sängar och britsar samt övrig rullande utrustning. Du ska vara praktisk lagd och ha teknisk utbildning eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. I övrigt bör du ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi ser att du som person är självgående, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är strukturerad, serviceinriktad, har förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring arbetet med städ är du välkommen att kontakta serviceledare Charlotta Erlandsson, tfn 036-321087 eller serviceledare Marie-Louise Lindquist, tfn 036-321074. Vid frågor gällande vaktmästeri kontaktas serviceledare Per Dahlberg, tfn 036-321107 och frågor om sängverkstaden besvaras av tf servicechef Peter Avelöv, tfn 036-321090. Facklig företrädare är Carina Sjögren, tfn 010-442 8266.

Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren. Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan och bifoga intyg.

Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 30/4. Vi tar enbart emot ansökningar via det elektroniska formuläret i länken nedan. Välkommen att ansöka!

Sök jobbet som Sommarjobb servicepersonal Tillbaka till lediga jobb