Lediga jobb, Biträdande driftchef

Biträdande driftchef

Fastighetstekniska enheten El-gruppen, Jönköping

Vi söker

Regionfastigheter, Fastighetstekniska enheten, söker en biträdande driftchef till det Norra fastighetsdistriktet med inriktning el.

Det här får du arbeta med

Som biträdande driftchef ansvar du för en arbetsgrupp där du har resultat och personalansvar. Du är även ansvarig för att tillsammans med våra tekniker säkerställa elförsörjningen på Ryhov vilket innebär att organisera och delta i reservkraftsprov, service av UPS-anläggningar och ställverk. Tillsammans med dina medarbetare sköter du underhåll, reparationer, service och i viss mån nyinstallationer. Du arbetar tillsammans med driftchefen med att samordna och utveckla verksamheten inom ert distrikt. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Jönköping. Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse.

Din erfarenhet och utbildning

Du har någon form av ingenjörsutbildning eller motsvarande kvalificerad yrkeserfarenhet, i första hand från el-området. Det är meriterande med erfarenhet av personal- och arbetsledning samt kunskap inom automation och fastighetsdrift. B-körkort är ett krav.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du strukturerad, engagerad och självgående. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är lyhörd för kundens behov och har en personlig mognad som hjälper dig att stå stadigt i relationen till hyresgäster, leverantörer och personal. Vidare ser vi att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna driftchef Andreas Magnusson, tfn 072-220 86 28, så får vi möjlighet att berätta lite mera om tjänsten. Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Sune Carlsson, tfn 036-32 27 30. Välkommen med din ansökan via länken. Sista ansökningsdag är den 30 april.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biträdande driftchef Tillbaka till lediga jobb