Lediga jobb, Fysioterapeut/Sjukgymnast

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum, Eksjö

Rehabiliteringscentrum i Eksjö är på jakt efter en sjukgymnast/fysioterapeut.

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för förstärkning i arbetet med geriatrik och medicinkliniken. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillsättning enligt överenskommelse. Meriterande är erfarenheter inom geriatrik samt arbete med benamputerade och Parkinsons sjukdom. Stor vikt kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete i en verksamhet som hela tiden strävar efter att ligga i framkant. Du kommer få arbeta självständigt likväl som i tvärprofessionella team där din samarbetsförmåga blir viktig. På Rehabiliteringscentrum i Eksjö arbetar vi målinriktat med patientens och verksamhetens bästa ständigt i fokus.

Som anställd i Region Jönköpings län kan vi erbjuda dig fri öppen sjukvård samt mängder av aktiviteter tillsammans med våra personalklubbar. På våra sjukhus finns också restauranger samt gym för våra medarbetare.

Det här får du arbeta med

Du ingår i arbetsgruppen som arbetar med geriatrik och medicin. Dina arbetsuppgifter kommer vara sedvanliga sjukgymnastiska insatser inom specialiserad akutsjukvård, såsom bedömningar, utredningar och behandlingar. Vi arbetar både inom slutenvård och inom poliklinisk verksamhet. Du kommer samverka med både interna och externa aktörer. Utvecklings- och förbättringsarbete utgör en naturlig del i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Tror vi att du är en positiv person som har lätt att samarbeta med andra. Du är flexibel och orädd för nya utmaningar. Vidare tar du fullt ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera och organisera på ett effektivt sätt. Vi tror också att du är en person som kommer med idéer och ny angreppssätt samt sätter igång aktiviteter, driver processer och når resultat.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef, Christina Josefsson Gisler, 0381-334584 Facklig företrädare för SACO, sjukgymnast Karin Henning 0381-337261

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan snarast. Sista ansökningsdagen är 2017-04-30.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb