Lediga jobb, Undersköterska/rehabassistent

Undersköterska/rehabassistent

Rehabiliteringscentrum Eksjö

Rehabiliteringscentrum i Eksjö söker förstärkning till våra sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vill du bli en del av vår verksamhet?

Vi söker

Vi söker en undersköterska/rehabiliteringsassistent som kan bistå våra sjukgymnaster. Ett krav är att du som minst är utbildad undersköterska. Det är meriterande med erfarenheter från rehabilitering samt att kunna leda grupper och annan utbildning inom träning. Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig fram till 2018-08-31. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en chans att utvecklas tillsammans med oss på Rehabiliteringscentrum. Arbetet kommer ske i ett nära samarbete med sjukgymnast/fysioterapeut när det kommer till att planera och utföra patienters rehabilitering.

Det här får du arbeta med

Du arbetar på delegering av sjukgymnast/fysioterapeut, med mobilisering och träning av patienter på sjukhusets olika kliniker. Patienternas träning kan ske antingen individuellt eller i grupp. Samtidigt som samarbetet mellan dig och kollegorna måste fungera så är ett självgående och flexibelt arbetssätt nödvändigt.

För att du ska trivas hos oss

Inom Rehabiliteringscentrum samarbetar vi mellan de olika klinikerna för att kunna ge patienten bästa möjliga vård och rehabilitering. Detta kräver en helhetssyn där samtliga anställda måste se till verksamhetens bästa.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Christina Josefsson Gisler, 0381-334584 Områdeschef Catrin Ericson 0381-337252 Facklig företrädare Kommunal, Birgitta Svensson, 0381-35296

Sista ansökningsdag är 2017-05-03. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Undersköterska/rehabassistent Tillbaka till lediga jobb