Lediga jobb, Projektledare IT

Projektledare IT

Analys och Design

Vi söker

Vi utökar vår enhet och söker nu en erfaren projektledare med förmåga att leda komplexa projekt. Du kommer att arbeta på enhet analys och design tillsammans med ett härligt gäng projektledare, förvaltningsledare, kravanalytiker, testledare och IT-arkitekter. Som projektledare ingår du dessutom i ett nätverk för projektledare som drivs av vårt projekt och förvaltningskontor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att vara del i vårt arbete mot ett vårdsstöd i världsklass och bli en av våra projektledare som bland annat driver stora och utmanande projekt inom hälso- och sjukvård. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som projektledare ansvarar du för att driva ett eller flera projekt i enlighet med uppställda mål och planer. Du rapporterar löpande till styrgrupp. Du kan också vara mentor till andra projektledare.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker ska ha adekvat högskoleutbildning och flera års erfarenhet som projektledare. Det är meriterande med certifiering inom projektledning. Vana vid att driva komplexa IT-projekt i enlighet med agil metodik. Det är av vikt att du har mycket god samarbetsförmåga samt är utåtriktad som får med dig andra på ett tydligt, positivt och konstruktivt sätt och skapar förutsättningar för motivation och arbetsglädje. Du är ansvarstagande, strukturerad, lösningsfokuserad samt drivande. Du trivs i en miljö med ändrade omständigheter och gillar utmaningar.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta enhetschef Anna Leo 072-50 99 121. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 036-32 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandrot 036-32 65 54. Välkommen att söka tjänsten via länken. Sista ansökningsdag är den 30 april.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Projektledare IT Tillbaka till lediga jobb