Lediga jobb, Arbetsterapeut

Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum med placering vid BUP-kliniken Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi förstärker verksamheten och söker en arbetsterapeut med placering vid barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen vid Ryhovs sjukhus i Jönköping. Du har gärna erfarenhet av att arbeta med psykiatri och habilitering och/eller erfarenhet av arbete som arbetsterapeut. Heltid med tillträde enligt överenskommelse

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta på barn- och ungdomspsykiatriska kliniken vid länssjukhuset Ryhov, och tillhöra Rehabiliteringscentrum i Värnamo. Där har du fler kollegor som arbetar på liknande sätt med barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning. Du ingår i det barnpsykiatriska teamet på BUP-kliniken där du också har en arbetsterapeutkollega.

Det här får du arbeta med

I arbetet ingår funktionsbedömningar, habiliterande insatser genom konkret stöd med t ex sömnhygien, daglig struktur och vardagsfunktion, samt bedömning och förskrivning av hjälpmedel. Du arbetar både individuellt och i team. Du samarbetar kring utredning och habiliteringsfrågor, både i teamet och i samverkan med aktörer i barnens nätverk. Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, som görs för att förbättra habiliteringen.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett tvärvetenskapligt förhållningssätt och jobbar med tvärprofessionell samverkan. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi vill att du har ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du har gärna erfarenhet av arbete som arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Karolina Elmblad, tfn 010-244 78 35. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn 010-244 88 72. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2017-05-15. Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb