Lediga jobb, Sommarjobb servicepersonal

Sommarjobb servicepersonal

Närservice, Värnamo

Vi söker

Vi söker nu servicepersonal till Närservice, vilket även inkluderar Vaktmästeriet, inför sommaren och vi hoppas på ditt intresse! Vi är angelägna om att du ska känna dig välkommen och trivas hos oss. #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete då den ena dagen oftast inte är den andra lik. Du kommer få arbeta både individuellt och i team.

För att du ska trivas hos oss

Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete eller vaktmästeri är detta meriterande. Inom Vaktmästeriet kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta bilkörning, samt truckkörning, så körkort är ett krav. Du ska vara 18 år för att arbeta inom Vaktmästeri, annars har vi en åldersgräns på 16 år. I övrigt bör du ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi ser att du som person är glad, positiv, självgående, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är strukturerad, serviceinriktad, har förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor gällande arbete inom Städ är du välkommen att kontakta serviceledare Britt-Marie Persson, tfn 010-244 71 59, serviceledare Camilla Nilsson, tfn 010-244 70 97 eller serviceledare Camilla Vilsson Lundin, tfn 010-244 71 56. Har du frågor gällande arbete inom Vaktmästeriet är du välkommen att kontakta serviceledare Bengt Holmström, tfn 010-244 71 39. Facklig företrädare är Carina Thållén, tfn 010-244 79 30.

Vi har två semesterperioder som är v. 25-28 och v. 29-32. Ange gärna om du har några önskemål om vilken period du vill jobba. Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan och bifoga intyg.

Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 19/5. Vi tar enbart emot ansökningar via det elektroniska formuläret i länken nedan. Välkommen att ansöka!

Sök jobbet som Sommarjobb servicepersonal Tillbaka till lediga jobb