Lediga jobb, Psykolog

Psykolog

Habiliteringscentrum Jönköping

Habiliteringscentrum i Region Jönköpings län söker psykolog till vuxenteamet i Jönköping.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Önskvärt är erfarenhet av arbete med personer som har någon funktionsnedsättning, gärna inom habilitering och/eller psykiatri. Det är viktigt att du har god datorvana. Körkort är önskvärt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete där du bidrar med psykologkompetensen i ett tvärprofessionellt team. Du erbjuds möjlighet till individuell och/eller grupphandledning samt regelbundna yrkesträffar. Du har alltid nära till ditt team samt dina yrkeskollegor. Det arbetar mellan 7-9 psykologer inom barn- ungdoms- och vuxenhabiliteringen Jönköping, och alla är placerade i samma byggnad. Vårt arbetsmått är 8-12 möten/besök per vecka per heltid. Det ger dig möjlighet till väl planerade insatser och eftertanke. Vi strävar efter att våra medarbetare vidareutbildar sig inom sin profession.

Det här får du arbeta med

Vuxenhabiliteringen möter personer med intellektuella funktionshinder, rörelsehinder, progressiva muskelsjukdomar, autism, vissa sällsynta diagnoser samt allvarliga hjärnskador. Våra psykologer har en generell kunskap om psykologiska och sociala konsekvenser vid funktionsnedsättning, och specifik kunskap om hur olika funktionsnedsättningar kan påverka individens utveckling/vardagsliv. Som psykolog inom vuxenhabiliteringen arbetar du med varierande arbetsuppgifter i form av behandlande samtal, stödsamtal, utredningar, handledning/konsultation till boendepersonal, personliga assistenter och anhöriga. Arbetet har även inslag av gruppverksamhet och utbildningsinsatser.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss på vuxenhabiliteringen bör du ha lätt för att möta och arbeta med människor i olika situationer. De personer som kommer till vår verksamhet befinner sig alla i olika skeden av livet och det är viktigt att kunna utgå från deras olika förutsättningar och se till personens bästa.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef Johanna Andersson, tel. 036-324302 Psykolog Celia Svedhem, tel. 036-324305 Facklig representant för SACO, Karin Åhlin, tel. 036-324344.

Urval och rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag är 2017-05-21. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb