Lediga jobb, Sjuksköterska

Sjuksköterska

Resursenheten, Värnamo sjukhus

Drömmer du om att bryta upp från det gamla invanda och prova något nytt? Då ska du söka till resursenheten!

Vi är en grupp kvalificerade sjuksköterskor och undersköterskor. som täcker en stor del av korttidsfrånvaron på samtliga kliniker vid Värnamo sjukhus men även på vårdcentraler, ambulansenheten och palliativa vårdenheten.

På resursenheten är vi unika i vårt arbetssätt då vi erbjuder dig:

  • En bred kunskap/kompetens, och ständigt ny inspiration genom att arbeta på olika kliniker.
  • Stora möjligheter att själv välja vilka kliniker du vill arbeta på.
  • Flexibla arbetstider, vilket ger dig unika möjligheter att styra din egen arbetstid och fritid.
  • En generös inställning till utbildning.
  • Mentorskap av erfaren sjuksköterska utifrån dina behov.
För dig som är nyutbildad sjuksköterska erbjuder vi dessutom ett introduktionsprogram som sträcker sig över åtta månader.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska inom resursenheten kommer du att arbeta inom sjukhusets olika kliniker och verksamheter. För att förbereda dig på bästa sätt erbjuder vi en bra och väl utarbetad brevidgång på varje klinik. För varje ny klinik du lär dig utgår ett lönetillägg.

Förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter förväntas ett stort engagemang i resursenhetens arbete, till exempel förbättringsarbeten och att vara delaktig i att samordna och svara på bokningsförfrågningar från klinikerna.

Vi har ett gott och öppet arbetsklimat där du känner dig delaktig och har stort inflytande.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket, men även du som är nyutbildad är välkommen att söka till oss. Förmåga att fatta självständiga beslut, samarbetsförmåga och personlig lämplighet är egenskaper som vi värdesätter högt. Vi ser också att du är en flexibel person. Du har körkort.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Birgitta Johansson, 070-679 00 46. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Christina Berggren-Karlsson. Christina nås enklast via e-post: christina.berggren.karlsson@rjl.se Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Eftersom urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är den 21 maj 2017. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb